Поиск по сайту    



Популярное за сегодня


Это интересно!


Интересное

Облако тегов


Новинки


Полезное

AdSense block #1

Онлайн ігри на спритність

Людина, яка володіє відмінними фізичними даними і високим рівнем інтелекту, крім усього повинна бути ще й дуже спритною. Якщо вона буде незграбною, у неї все буде випадати з рук, то важко її, при інших позитивних даних, назвати успішною. Добре розкрити весь потенціал своєї спритності дають можливість ігри на спритність. Практично всі динамічні ігри, розраховані на прояв спритності в якійсь мірі. В основному вони розраховані на аудиторію хлопчиків, тому що хлопчики люблять якісь швидкі дії, де потрібно проявляти вражаючу акуратність при великій швидкості. Але, на ряду, з хлопчиками, якісь активні ігри люблять і дівчатка, хоча вони не завжди настільки моторні, як хлопчики. Спритність можна проявляти в якихось флеш гонках, де на спортивних автомобілях потрібно входити в круті повороти або обганяти суперників на великих швидкостях; також ця людська здатність має місце в динамічних стрілялках, де потрібно швидко рухатися, щоб підстрелювати своїх ворогів, але в цій категорії зібрано прості ігри, де спритність потрібно буде проявляти не в гонках або стрілялках, а в маніпуляціях з різними геометричними фігурами та іншими тілами подібної природи.

Дана здатність швидко орієнтуватися і проводити різні швидкісні процеси, знайшла місце у багатьох спортивних дисциплінах. Так, проста гра в теніс або волейбол вимагає відмінної реакції, швидкості, а значить і спритності. Багато спортивних дисциплін мігрували в онлайн ігри. Тепер можна спокійно пограти в більярд або в ігри стрільба в тирі прямо в онлайн режимі — віртуально.

Крім всього, уміння володіти своїм тілом або якимись предметами, отримало своє місце в багатьох акробатичних і циркових номерах. Коли ми бачимо, як майстерно людина підкидає відразу кілька м’ячиків, так і хочеться сказати про те, наскільки вона спритна. Також і при виконанні приголомшливих акробатичних номерів хочеться відразу помітити з якою точністю вони були виконані. Трюкацтво дуже широко поширене у вуличних видах спорту. Так в паркурі або фрірані можна побачити, як хлопчаки виконують приголомшливі елементи зі своїм тілом, вони перестрибують через різні перешкоди, стрибають сальто на одному місці, так і хочеться зауважити наскільки вони вправні. А крім паркура, є ще стрибки на велосипедах, роликах або скейтборді. Ну хіба не вправно володіють своїм тілом ці хлопці. Все це результат довгих, а деколи навіть болісних тренувань. В онлайн іграх цього можна вчитися абсолютно безболісно та легко.

В цікаві та дотепні онлайн ігри на спритність можна грати на сайті game4game.com.ua

Эта статья была опубликована в Развлечение. Постоянная ссылка.
AdSense block #2

Comments are closed.