Поиск по сайту    



Популярное за сегодня


Это интересно!


Интересное

Облако тегов


Новинки


Полезное

AdSense block #1

Ігри з ляльками Братц

Багато хто знає про важкі стосунки, які іноді виникають в школі між учнями. Часто так трапляється, що клас ділиться на окремі групи в яких спілкуються тільки по певним інтересам, а іноді бувають ситуації, що ці групи конкурують між собою і можуть навіть ворогувати. Є групи, які домінують одна над іншою і можуть зневажати окремо учнів школи. Так буває, що гламурні дівчата, знущаються над групами ботаніків, або ж не найкрасивішими дівчатами в школі. У кожній школі існує якась команда з футболу, баскетболу чи іншого виду спорту і учасники цієї команди (високі та стрункі хлопці) можуть знущатися над іншими хлопчиками. Така не справедливість існує майже в кожній школі і від неї важко позбутися.

Героїні фільму Братц — чотири дівчини підлітка, які одночасно переводяться в одну школу, зіткнулися з подібною несправедливістю. Дочка директора школи свідомо поділила всіх учнів школи на групи і практично сама заправляє всіма справами, вирішує кому варто спілкуватися, а кому ні; вона ж визначає кому і що дозволено. Героїні фільму не сильно хочуть миритися з такою політикою і об’єднують свої сили для боротьби з директорської дочкою. У школі проводиться конкурс краси і, звичайно ж, на ньому перемагає ця дочка, використовуючи для цього свої можливості. Саша, Джейд, Жасмин і Хлоя, теж беруть участь у цьому конкурсі, але розуміють, що у них немає ніяких шансів проти директорської доньки, і вони ініціюють незалежний конкурс краси, який проводиться за межами школи, де здобувають перемогу, залишаючи Мередіт далеко позаду. Добрий фільм, який показують просту істину, що добро завжди перемагає зло.

Фільм отримав велику популярність серед дівчаток підлітків і навіть на основі головних героїн фільму були створені ляльки. Після успіху фільму в інтернеті почали з’являтися безліч ігор, де дівчата займаються підготовкою до конкурсу краси, переодягаються, роблять собі яскраві зачіски. Ви можете самі зайнятися зовнішнім виглядом дівчат і підібрати їм якісь яскраві вбрання. Ігри Братц дають багато можливостей щодо маніпуляції над зовнішністю цих красунь і якщо Вам сподобався фільм, то й флеш ігри зможуть залучити своєю простотою і можливістю працювати з головними героїнями. Зустрічаються ігри, де дівчата вирушають на якийсь курорт і їм потрібно там виглядати ідеально. У деяких іграх вони займаються якимось видом спорту, і від Вас буде потрібно гарна реакція і спритність, щоб виконувати головні дії.

Тож запрошуємо всіх дівчаток відвідати сайт freeplayonlinegame.com.ua де Ви зможете пограти й в інші не менш цікаві ігри для дівчаток.

Эта статья была опубликована в Развлечение. Постоянная ссылка.
AdSense block #2

Comments are closed.