Поиск по сайту    



Популярное за сегодня


Это интересно!


Интересное

Облако тегов


Новинки


Полезное

AdSense block #1

Зимовий Львів, найпрекрасніша пора у цьому дивовижному місті

Зимовий Львів, найпрекрасніша пора у цьому дивовижному місті. Узимку ми можемо відвідати надзвичайно багато цікавих і розважальних для вас місць. Наприклад, на площі Ринок відкрито ковзанку, де і отримаєте задоволення від власного катання. У розважальному центрі » King kross Leopolis» ви пограєте у боулінг, а невгамовна дітвора залишить свою енергію на ігровому майданчику » Леопарк»: стрибучі батути, мільйон кульок, в яких можна зануритись з головою, надувні гірки та цікаві лабіринти. Шопомани пройдуться по бутікам і з задоволенням купуватимуть гарні новорічні бренди.

Білосніжні стежки Стрийського парку заворожать вашу душу. Блискучий сніг і бурульки з верхівок ялин. Парк гарно від реставрували, відновили фонтан біля ресторану «Delice», де взимку можна посидіти у критих павільйонах на м’яких диванчиках та біля обігрівачів. В цьому ресторані вам запропонують вишукані страви французькою кухні. Поруч готель з надзвичайно комфортабельними номерами.
В парку встановили надзвичайно добре освітлення, що тепер не страшно зимою гуляти там. У Стрийському парку є надзвичайно багато гірок, такі як ви забажаєте, екстремальні та врівноважені. Більшість дорослих надають перевагу екстремальним гіркам. А дітвора знаходить собі забаву у зимових іграх.

Взимку дітям весело, тому що є багато забавних ігор такі як сніжки, можна зліпити снігу бабу схожу на справжню красуню «Снігову королеву». Як приємно спостерігати як мороз на вікнах малює дивовижні і загадкові малюнки. Діти думають, що мороз — це жива істота, й кажуть що йому на вулиці холодно і хочуть запросити його до хати, напоїти теплим чаєм, замотати у теплу ковдру і заспівати колискову, щоб він солодко спав та снилися йому солодкі сни.

Можна зробити висновок, що коли приходить зима, ми потрапляємо у казку, в якій кожен з нас хоче побути героєм,що змагається з хуртовиною чи у війнушки сніжками, чи стати творцем по вирізьбленню образів з льоду. І в кожній з цих казок присутній справжній зимовий герой Дід мороз, який подарує очікуваний подарунок на замовлення і де шукати його кожен знає — під ялинкою!!!

Ще, у Львові розташований музей під відкритим небом «Шевченківський гай». Зимою тут особлива, чаруюча природа. Старовинні хатини, які привезені з різних регіонів Західної України вкриті снігом. Колись у таких невеличких хатиночках зимували наші предки. Вражає той факт, що зовсім нещодавно, якихось 100 років назад були зовсім інші умови життя людей в українських селах.

Завітайте у зимовий час до Львова. Тут дійсно є на що подивитись.

Эта статья была опубликована в Туризм и отдых. Постоянная ссылка.
AdSense block #2

Comments are closed.